Tepe date de 2parale.ro – Conturi inchise – Bani furati

De ce 2parale.ro este Teapa!

Cum se poate sa fie 2parale.ro – regele afilierii din Romania – un tepar? Pai … sa o luam cu inceputul. Se porneste de la un concept, de la o idee: piatadigitala.ro – se investeste pe ea bani grei si … se prind prosti in plasa de stele. Yuhuu … ce bine. Si incep sa vina veniturile pe banda rulanta, mai muncim, mai tragem … ca doar am investit. Asa este in orice investitie si astepti sa vezi daca merge sau nu.

Dorin Boerescu s-a asezat relaxat in fotoliu si l-a durut la pix. Fix pix – a dat comanda la catelusi sa munceasca si a asteptat sa ii mearga – recuperarea investitiei + profit. Dupa ce a vazut cum sta treaba si ca de fapt hai ca merge s-a gandit la o strategie de a cere bani in avans advertiserilor pe motiv ca daca … (pe buna dreptate) … si banii astia i-a varat adanc in buzunarele cat sacul de rafie de 5 duble – da sunt crescut la tara, da stiu ce sunt alea duble – si a ramas in fotoliu.

Ce se intampla intre timp – magazinele dadeau tepe de banii dati avans – prostii faceau reclame si primeau CIRCULARE, atentie CIRCULARE, de la agaricii lui cum ca s-a retras, ca motive, ca mortii lor. Si ramaneai cu buza umflata. Aveai decat sa speri doar intr-un viitor mai bun.

Asta pana intr-o zi, cand dupa ce totusi credeai ca se aseaza si ca totul va fi ok sare pe tine ca leoaica in gatul antilopei – ai gresit – iti inchidem contul. Alooo, stai asa ca nu e asa, ala nu e fals, ala e pe dincolo, dovedeste, spune ceva … aloo – dar cu cine sa te certi? Cu prostii lui? N-avea nici un sens si da-i si cauta numar de telefon: CIUCIU! Nimic – nada – zero! Si da-i si cauta atunci emailuri si tot agaricii aia 2 raspundeau … ca nu se poate, ca mai du-te-n pula noastra.

Bun, daca e pe asa, atunci sa fie pe asa!

Nu voi sta cu mainile in san ca Dorin Boerescu care nu stia sa lege 2 vorbe in video-ul asta pe youtube.com sa se lafaie pe banii mei. Si nu ii iert nici pe cei doi agarici: Alexandru Gheorghitan si Catalin Ticheru – cel din urma nu stiu daca inca mai lucreaza la ei.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: