Tepe date de 2parale.ro – Conturi inchise – Bani furati

Dorin Boerescu

131122_firstAsta daca aveati vreo indoiala si nu stiati cum arata :). Dar omul este inconfundabil! Serios. Si-a inceput si el o afacere odata, candva prin 2008 cand aparea pe la Antena2 vorbind de bani din Bloguri, etc si etc. A reusit? A reusit ca in 2009 sa cumpere 60% din actiunile 2parale.ro – bravo lui. Ce aflam din asta? Ca era mare tepar de pe atunci … ce sa ii faci, asta e viata. Fara tepe, fara ceva smecherii nu prea ajungi in top. Cititi mai multe despre SARLA de OM din imaginea alaturata la Zoso pe blog. Si cum si Zoso spunea, 2parale.ro si implicit CEO cum se recomanda omul din imagine nu vrea sa supere Advertiseri ci doar Publisheri, adica prostii care se chinuie sa faca un comision numai ei stiu cum. Asa ca optati fratilor pentru ProfitShare.

De ce spun sa optati pentru ProfitShare? Pentru ca Dorin Boerescu a furat suficient. Si poate nu-si mai face piscina la casa care si-a luat-o pe spinarea mea si a ta. Gandeste-te un pic inainte. Verifica-l pe Proprietarul 2parale.ro si citeste totul despre el. Ce masina conduce? Ce casa are? Poti afla aici. Si Zoso le spune pe bune, nu cred ca ar avea motive sa minta in fond este certat si cu Boerescu si cu Apostolescu si niciunul nu-l are la inima.

Si cand altii fac spam real si se vorbeste peste tot despre asta, 2parale.ro il accepta si se bucura la comisioanele pe care spammerul le face. In schimb atunci cand ii pui sa iti dovedeasca de ce contul tau e inchis si banii sunt blocati o dau in barci si pun 2 pulifrici: Alexandru Gheorghitan si Catalin Ticheru sa se ocupe de fraier!

Ba mai mult, ca sa vedeti ce fac angajatii 2parale.ro puteti citi articolul scris de zoso unde il demasca pe cel care a speculat piata si apararea lui Dorin Boerescu.

Deja nu mai au rost alte discutii, cert este un singur lucru. Dorin Boerescu si 2parale.ro – umbla cu fofarlica si incearca sa acapareze ceva ce cred ca e al lor si in schimb primesc ceea ce merita.

PS.: Sa stiti ca daca am un cont suspendat la Adwords, asta nu ma impiedica sa mai ridic 10. Si sa afle lumea cine este de fapt 2parale.ro!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s